Skip to main content

Hagedesign

Sammen med kunden utvikler og tegner vi hager og rekreasjonsområder, der kundens ønsker og behov blir kartlagt. Dette blir lagt til grunn for riktig utforming og rett plantevalg tilpasset kunden. Hagen, eller parken er enten den enkelte sin drøm og behov, eller allmenhetens behov for grønne rom skapt for rekreasjon.

Vi utfører alt fra en veiledning i din hage til en komplett hageplan.

Veiledningstime:

Vi besøker deg i din hage og tar en konsultasjonstime med deg. Vi ser på løsninger i hagen, kommer med råd, om hva dere kan gjøre for å oppnå deres ønsker i hagen. Under veiledningen deler vi all vår kunnskap om planter, vekstforhold og vedlikehold.

Planteforslag:

Vi kommer til hagen din og ser på den sammen. Vi diskuterer ønskene som du har og lager et planteforslag med tilhørende planteliste. God planlegging og godt plantevalg er essensielt for å oppnå et godt og varig resultat.

Hageplan:

Vi kommer til din hage og måler opp, hører på dine ønsker og ideer, og diskuterer løsninger. Deretter utarbeider vi en enkel tegning med planteforslag, forslag til løsninger og materialvalg.

Tegningen er i målestokk og er fin å bruke som arbeidstegninger ved utførelse. Vi kan også illustrere deler av tegningen i 3D tegning, dette vil gi et tillegg i prisen. Vi kan tegne alt fra små deler dere vil utbedre eller hele hagen dersom det er ønskelig.

Kontakt oss ang. pris.

Hagedesign
Hagedesign
Hagedesign