OM OSS

TNT LANDSKAP
TNT Landskap ble startet i september 2010 av Tore Felin og Tone M Almehagen. Vi er lidenskapelig opptatt av utvikling av grøntanlegg og landbruk, men ikke bare det. Vi er også lidenskapelig opptatt av mennesker. Slik vi ser det, er det alle vi som jobber i TNT Landskap som er den viktigste kapitalen i bedriften. Uten menneskene vil vi aldri nå våre mål.

Vi jobber hver eneste dag for at TNT Landskap skal være en viktig aktør innen hage og park, kultur og naturlandskap og ikke minst opplæring og menneskelig vekst på Østlandet og i landet forøvrig. Nå og i fremtiden.

Våre verdier er:

  • Vi skal være gode.
  • Vi skal tenke nytt og være på vei.
  • Vi skal dele vår kunnskap og gi av oss selv.
  • Vi skal hjelpe hverandre og andre å få til.
Vi har stort fokus på taushetsplikt og konfidensialitet. Per dags dato er alle sikkerhetsklarert innen ulike sektorer.

Kort om Tone

Tone har lang og bred erfaring med å planlegge, bygge og drifte flere små og mellomstore grøntanlegg. Tone er spesielt sterk på å lede og gjennomføre prosjekter og som med alt i TNT Landskap handler det om mennesker også for henne.

Av bakgrunn er Tone ikke bare anleggsgartnermester. I bunn ligger også en praktisk pedagogisk utdanning, i tillegg til veilednings- og coachingstudier. Undervisningspraksisen er både fra videregående skole, opplæringskontor, voksenopplæring og tilrettelagte kurs for kriminalomsorgen.

Vevd inn i alt Tone gjør ligger hennes pedagogiske plattform og ledelsesfilosofi som bygger på teorier om relasjonskompetanse, relasjonsledelse og relasjonspedagogikk

Også var det Tore …

Tore har bred erfaring fra både privat og offentlig sektor. Han har i årevis jobbet med å planlegge, bygge og drifte mellomstore og store grøntanlegg.

Av alt Tore har holdt på med, har han blant annet utviklet og jobbet med metoder for bekjempelse av fremmede uønskede arter, linjerydding og trepleie, samt at han har vært aktiv deltaker i nytt prøvenemndsmateriell og sittet i faglig råd for Naturbruk i til sammen åtte år.

Tore har også vært med på å revurdere NS3420 og er svært erfaren når det kommer til anbudsregning og kontraktsforståelse. I tillegg til all tiden han legger ned i TNT Landskap, jobber Tore også som konsulent for Universitetet i Oslo, Vegvesenet og Fylkesmannen i Vestfold

ADRESSE

TNT landskap AS
Hvittingfossveien 431
3092 Sundbyfoss

KONTAKT

+47 911 05 237
post@tntlandskap.no
Orgnr.: 995910462